taliban til norge

Taliban har stått bak minst 72 ulovlige henrettelser siden de tok makten i Afghanistan i august mener FN. Hassan jobba for dei norske styrkene i Afghanistan i åtte år.


Pin On No

Dette skjedde i natt.

. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Vi mottatt troverdige anklager om over 100 drap på tidligere afghanske nasjonale sikkerhetsstyrker og andre knyttet til den tidligere regjeringen. Da Taliban tok over makten i Afghanistan brukte de noen steder lister over hvem som kunne tenkes å være kristne og gikk fra dør til dør for å ta.

Norge Verden Politikk Sport Kultur Gå til Nyheter. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Taliban skal ha sprayet pepperspray på de rundt 20 oppmøtte demonstrantene.

Norge har ikkje svart. De kvinnelige demonstrantene var samlet i den afghanske hovedstaden Kabul for å. Han er blant dei som har trygla om å bli evakuert til Norge av frykt for at Taliban skulle finne han.

Taliban kommer til Norge for å forhandle melder VG. De siste nyhetene og aktuelt stoff fra NRKS nett av lokalkontorer. Dette er blant de ventede hendelsene i dag fredag 21.

Enkel oversikt over det lokale nyhetsbildet i ulike deler av landet. Dette skjer i dag.


Elisabeth Heier Food Cases Coffee Recipes Food


Pin On Military Heroes


Pin On Military Heroes


Pin Pa Sunnfjord


Pin On Norge


Pin On Tactical


Pin On Usa


First She Survived An Assassination Attempt By The Taliban Then She Won A Nobel Peace Prize And Now Malala Yousafzai Is Education Girls Education Malala Fund


Pin On Military

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel